O MENI

Ja sam Mama.
Ilijina i Anjina i Viktorijina.
Volim da pisem, o svemu, zato sam i resila da se oprobam u ovome. Volim da putujem, citam, da se mackam i sminkam, obozavam obucu i odecu.
Radim sa Farmasi kozmetikom i prodajem Emyni parfeme. Pored ovoga imam i redovan posao, ali trudicu se da uvek nadjem vremena da napisem po neki post.

уторак, 31. октобар 2017.

LANCOME HYPNOSE DOLL EYES MASCARA

Zdravo svima,
dok odmaram oči od vršljanja po sajtovima sa rasprodajama,
mučim muku sa pisanjem ovog posta.
Zašto mi je teško?
Zato što je teško objasniti zašto bi neko u današnje vreme dao 4100 dinara za maskaru, pri tom godinama koristim maskaru iz Oriflamea (wonderlash) koja obično košta do 450 dinara i najbolja je maskara na svetu po meni. Pa...pokušaću da objasnim.
     Da je nisam isprobala kod drugarice nikad se ne bih odlučila da kupim tako skupu maskaru, ali kada te djavo tera pa probaš, pa se zaljubiš, i ne smiriš se dok ne bude tvoja. E, to je moja priča vezana za ovu maskaru.





    Kada sam je namazala prvi put to je bilo to. Prvo me je odusevila četkica (pakovanje nije toliko bitno mada izgleda privlačno i elegantno) koja je trouglastog oblika i savršena za nanošenje za donje trepavice kao i za trepavice u uglovima očiju, savršeno ih izvuče i izdefiniše. Tako da se zaista postiže taj doll eye efekat jer ih bukvalno izvuče od početka do kraja izduži ih i daje volumen ali tek kod drugog nanošenja. Ovako to izgleda kada se brzinski namaže



     Ovo je brzinski inace najviše vremena potrošim na nanošenje maskare.
     
     Ova maskara prijatno miriše, tj ne smrdi na hemiju jer je bez sintetičkih mirisa i boja i triklosana. Takodje ne sadrži parabene, sulfate i ftalate.
A najbitnije je da je oftamološki testiran, i pogodan je za osetljive oči i one koji nose kontaktna sočiva. 




     

Da rezimiram, ko bude izdvojio budžet za ovu maskaru neće se pokajati, ja sam izdvojila jer me je četkuca oduševila ibsa namerom da mi ostane da je koristim uz neku jeftiniju maskaru.
Dakle, savršena jedino što mi se ne dopada je cena 😀
Kupila sam je u Sephori i bila je 4100 dinara.

Puno poljubaca i hvala sto me pratite ❤️







   

4 коментара: